ΒΑΦΕΣ – ΛΟΥΣΤΡΑ

Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας για να πετύχουμε το σωστό αποτέλεσμα στην βαφή και το λουστράρισμα επίπλων και ξύλινων επιφανειών.

Ειδικά για τα έπιπλα, η βαφή είναι αυτή που θα τα αναδείξει και θα προβάλει την κρυφή γοητεία τους, αναβαθμίζοντας γενικότερα τον χώρο που τα φιλοξενεί.

Εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις και τεχνοτροπίες στην επεξεργασία του ξύλου για να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά του, όπως: Λούστρα, λάκες, πατίνες, αναπαλαιώσεις, τεχνοτροπίες, φύλλο χρυσού / ασημιού / χαλκού, ντεκαπέ, γυαλιστερά κ.ά.

Προσφέρουμε ιδιαίτερη φροντίδα σε ξύλινες επιφάνειες όλων των ειδών: Οροφές, πατώματα, επενδύσεις, έπιπλα κινητά και σταθερά, πέργκολες κ.λπ. με οικολογικά βερνίκια εξωτερικής χρήσης και εσωτερικής χρήσης.

Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, επιπλοποιούς, ξυλουργούς και κάθε επαγγελματία από τον χώρο του ξύλου και έπιπλου, προσφέροντας ποιοτικό αποτέλεσμα και ευέλικτες λύσεις, πάντα με συνέπεια, ταχύτητα και ανταγωνιστικά κοστολόγια.